Kategorier
Första FrihetsFärden

Smärtsamt möte med gamla grannar

Hotellbaren fick stänga eftersom all deras is gick åt för att kyla en skadad fot.
Hotellbaren fick stänga eftersom all deras is gick åt för att kyla en skadad fot. Owe påstod att han överansträngt den under golfspel. Man måste väl åtminstone anstränga sig innan man kan ÖVERanstränga något?

Efter Almerimar och vilda-västern-informationen drog vi utmed kustvägen rakt österut för att återse La Manga-området nordost om den stora hamnstaden Cartagena. Kanske mest känt för sina fotbollsplaner dit massa svenska lag åker tidigt på våren och där det årligen också spelas träningslandskamper eller olika cupturneringar.

Här hade vi varit 16 år tidigare (utan att spela fotboll), och nu skulle vi bland annat träffa de som var med den gången: vännerna och före detta Hallsbergsgrannarna Marita och Owe Öhrling. De har valt att golfa istället för att husbila, och med sig hade de tillika vännerna och före detta Hallsbergsgrannarna Marianne  och Lars Oscarson.

Vi besparar er detaljerna, men återseendet blev glatt på La Manga golf resort och Hotel Principe Felipe.

Det blev trots allt ett glatt återseende på en varm hotellbalkong vid La Manga golf resort.
Det blev trots allt ett glatt återseende på en varm hotellbalkong vid La Manga golf resort. Vi hade ändå varit grannar i drygt 20 år…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »