Kategorier
Första FrihetsFärden

Ryanair har gett upp!

Grattis Mr O´Leary till ett bra beslut, tycker jag från Black Lion intill Hyde Park. (Säg inte till någon taxichaffis att åka till Black Lion om du intevet vilket av Londons 100 olika pubar med samma namn du menar, tipsade förtidspensionerade järnvägsmannen Rohlin med sluddrig röst på Hamilton Hall)
Grattis Mr O´Leary till ett bra beslut, tycker jag från Black Lion intill Hyde Park. (Säg inte till någon taxichaffis att åka till Black Lion om du inte vet vilket av Londons 100 olika pubar med samma namn du menar, tipsade förtidspensionerade järnvägsmannen Rohlin med sluddrig röst på Hamilton Hall)

Att återvända till Spanien och vår älskade husbil via London, tyckte vi var en strålande idé. Två saker bidrog till beslutet; 125 kr för flygresa från Västerås till London och ett hotellrum med full frukost för två för 500 kr… Som bonus låg Londonresenärernas spanska flygplats betydligt närmare husbilen än den svenska i Alicante.
Att Ryanair stod för erbjudandet stör säkert vännen Krister R, men den här gången får han svårt att prata omkull oss. På båda flygen fick vi nämligen sitta vid nödutgångarna med gigantiska benutrymmen – och båda gångerna anlände planet långt före utsatta tider (och det kan självklart bero på att piloterna tvingats tumma på minst ett par tre regler, vilket käre Krister kommer att hävda).
MEN, det helt nya var att Ryanair numera tillåter att du har ett extra litet handbagage utöver den rigida 10-kilosväskan. OCH du får dessutom bära ombord en kasse med taxfreesprit!!! OCH, enligt vännen Classe, kommer alla Ryanairresenärer att få en tilldelad plats på sin biljett – och inte behöva slåss om plats i kön på flygplatsen.
Undrar om det går dåligt för Ryanair just nu, eller har den irländske ägaren O`Leary blivit religiös?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »