Kategorier
2020 Efter coronaflykten

Bra och dålig start på Vildmarksvägsresan

Efter resans strålande inledning, kom vi ner på jorden igen. Allt blir eller är inte som du kanske tänkt. För att hitta bra nattläger blev det några mils extratur i vacker omgivning.

Enligt informationen och kartan så skulle ställplatser och campingar inte vara något problem längs Vildmarksvägen. Men det beror nog på…

Stora Blåsjön gjorde skäl för namnet i rätt belysning.

Vi ratade av olika anledningar både ställplatsen i Stora Blåsjön och campingen i Ankarvattnet. Åkte istället tillbaka till Jormvattnets fiskecamp där vi togs emot som sista gäster för natten. Vänligt bemötande, godkända servicelokaler, strandläge och fiskemöjligheter för 240 kronor dygnet.

Den lokala torrhumlade lagern smakade bra vid Lill-Jorms strand!

Vi njöt av utsikten, duschen och utprovningen av det lokala ölet. Och av att det ännu inte var några bitande insekter i farten!

Har kommit till nummer 11, Jormvattnet, långt ute till vänster på kartan.

8 svar på ”Bra och dålig start på Vildmarksvägsresan”

Vi är på Torsö och det är alldeles för varmt vid Vänern men om två veckor åker vi till Grövelsjön och på vägen fyller vi på förrådet med Gustafskorv och Vika

Lieber Peter, nun haben wir Renovierungsarbeiten zu Hause erledigt und mal wieder die Zeit gefunden, deinen Blog zu lesen. Schweden ist wunderschön! Corona lässt euch das zu Hause sehen und erleben, leider bei schlechterem Wetter.
Die Heimat entdecken,das haben wir auch mit der Nordsee in Schleswig-Holstein gemacht. Falls wir wieder nicht im Herbst nach Sizilien kommen, werden wir uns erneut in Deutschland umgucken, aber wir hoffen noch auf Sizilien, Pozzallo und Pippo.
Herzliche Grüße an euch 3-en kommen von Peter und Gisela

Kul med info och kartan, jag hittade ert ställe! Utanför kartan, norrut, hittade jag ortsnamnet Marsliden. Där har våra vänner Kjerstin o Allan en stuga…som vi aldrig har besökt. Nu kändes det på ngt konstigt sätt nära.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »