Kategorier
Första FrihetsFärden

Test av karta

Jag gillar kartor. Och jag tror de underlättar om du läser om en resa eller platser där jag aldrig varit. Så nu testar jag att publicera en karta över måndagens etapp, 22 ynka mil mellan danska Grenå och Varde i mestadels hård vind och regn.

Testkarta. Hoppas den här kartan är läslig. Då kommer vi att anväönda metoden för framtida etappbeskrivningar. Datanördarna har lärt mig att trycka på båda av-knapparna (den lilla runda nedtill på framsidan och knappen uppe på kanten). Då skapasen bild som automatiskt hamnar i ditt bildarkiv!
Testkarta. Hoppas den här kartan är läslig. Då kommer vi att använda metoden för framtida etappbeskrivningar. Datanördarna har lärt mig att trycka på båda av-knapparna (den lilla runda nedtill på framsidan och knappen uppe på kanten). Då skapas en bild som automatiskt hamnar i ditt bildarkiv!

2 svar på ”Test av karta”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »