Kategorier
Första FrihetsFärden

En magisk känsla

Det var klockan 12.05 det hände. Allt var tomt!
Det var klockan 12.05 det hände. Allt var tomt!

I går kom jag äntligen på vad FF egentligen står för; Full Frihet! FF inträffade exakt klockan 12.05 den 3 september 2013 utanför svärsonen Carstens optikbutik i Ribe.

När vi lämnade butiken för att rulla vidare söderut, fanns inte längre några måsten, inga noteringar i kalendern eller kom-i-håg-listan. Känslan var magisk. Ordet unikt skulle, enligt språkvårdare Magnus Börjesson på NA, ha varit passande.

Är medveten om att jag haft tur, men tänker inte be om ursäkt för det. Var nära att ta till lipen när FF-känslan vällde över mig, men insåg samtidigt att ”detta är jag fan ta mig värd!” Bara jag själv och familjen vet vilka offer som måste göras på vägen…

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »