Kategorier
Första FrihetsFärden

Tack för rekordet!

Natten till onsdag slog vi rekord med 200 klick under ett och samma dygn. Jag blir gråtfärdig och tacksam. Kul…är bara ett billigt ord men jag tycker det och ska därför skärpa mig och skriva/rapportera oftare…

Än en gång: tack till alla som slog rekordet!

Med en kvart kvar slogs rekordet.
Med en kvart kvar slogs rekordet.

3 svar på ”Tack för rekordet!”

Grattis, Peter! Och nu ska jag följa dig bättre. Jag missade tyvärr när ni passerade Costa de la Luz, där ju jag är väl hemmastadd. Jag har kollat tillbaka på inläggen och ni verkar ha passerat där ganska fort, efter det mindre lyckade besöket i San Lucar de Barrameda.

Hej Peter! Fick idag veta om din blogg via vännen 201 Svante och har just läst färdigt från första inlägget. Härlig resa ni är ute på! Blir inte så lite avundsjuk. Nu ligger bloggen med bland Favoriter så jag ska fortsätta följa er resa. Ha’ de’! 136 Torkel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »