Kategorier
2020 Efter coronaflykten

Sista resan med Pilsner kan bli lycka för andra

Att vara ”mellan två husbilar” är inte roligt. Men, nu hoppas vi att du eller någon annan slår till och köper vår Pilsner (PLS815) så vi kan köpa något annat. Vi har rattat husbilar i nio år och vet att du får en husbil som slår det mesta på marknaden. Eller som vi säger: den perfekta kombinationen av husvagn och husbil!

Det här är husbilen där du kör, sover och duschar där framme, och där du lagar mat och myser i den stora salongen där bak.

Efter många turer med flykt från coviden i Spanien, bosättning på campingar i Sverige och slutligen inflyttning i lägenhet är det nu klart: Vår Hymer DuoMobil 634 Ed-S är till salu!

Vår tanke är att köpa något annat, troligen en plåtis, så att ekonomin klarar både lägenhet och husbilsliv – och vi slipper ha en separat personbil.

Vår sista resa med Pilsner gjordes från Sveriges bästa stadscamping, Gustavsvik i Örebro till Hymercenter i Örebro. Där har man nu återställt bilen till nästan nyskick. Till och med de små reporna på salongens fönster är borta!

Hymer sköter försäljningen, och du hittar deras ”annons” via länken nedan. Men som vanligt säger inte en annons allt. Vi gör det!

https://www.hymercenter.se/husbilar/i-lager/hymer-duomobil-634-ed-s-2017-d43b77

Eftersom bilen är från 2017 gäller den låga fordonsskatten 6734 kr per år.

Vintertäcke och formsydda mattor för hela bilen följer med på köpet.

Bilen har två stora fasta gasolflaskor med utvändig påfyllning.

Stor solcell på taket, två kraftiga bodelsbatterier och kraftig inverter gör dig mer eller mindre oberoende av elplats.

Förutom parabol på taket, finnes två separata tv-antenner till apparaterna i vardagsrummet och sängkammaren.

Bilen är numera utrustad med en sugande vattenpump som är bättre och pålitligare än standardversionen.

Det viktigaste: den här bilen har i bodelen utformats av en kvinna och i viss mån hennes man! Därför finns det särskilda skohyllor i entrén, förvaringslådor i trappsteget in och upp till sängen, en särskild tvättkorgslucka i golvet, magnetiska knivställ på köksväggen, induktionsplatta som kompletterar de två gasolhällarna, stor laddningsstation under lock i salongens bakre del och ett kraftigt extraljus där fram som gör att det blir nästan dagsljus även på natten!

Bilen är som sagt skapad/inredd av ett par husbilsveteraner som fick uppgiften att inreda en perfekt bil för två. Den här har dessutom möjlighet att ta med ytterligare två bältade passagerare och erbjuda dem sängplats.

Och garaget är så stort att det sväljer allas bagage och lite till. Hela bilen har dubbelgolv med massa luckor och ett genomgående lastutrymme för skidor/surfingbräda/utemöbler mm.

Stort garage med stora dörrar, eluttag, cykelhållare och utvändig dusch.

Skyll er själva om ni inte nappar på den här pärlan 😉

Translate »