Kategorier
Första FrihetsFärden

Mästare på att hitta havsutsikt

Nu hoppasjag att vännen Fredrik Carlsson tar åt sig lite av berömmet; det var han som visade mighur Penultimate används. Det kommer fler "bilder" framöver!
Nu hoppas jag att vännen Fredrik Carlsson tar åt sig lite av berömmet; det var han som visade mig hur Penultimate används. Det kommer fler ”bilder” framöver!

Med rullande fritidsresidens (sommarstuga låter lite B), vill vi självklart alltid ha havsutsikt vilket höjer alla värden. Och hittills har vi varit nästan mästerliga i vår jakt på bästa parkettplats.

I dag torsdag var det bingo både till lunch och middag. Inte bara havsutsikt utan också bad och dusch väldigt nära bilen.
På vägen västerut längs den spanska nordkusten svängde vi bara av vid lunchtid och hamnade i Laredo. Undrade om någon Texasbo varit här i trakten eftersom vi strax innan passerat Durango… Stopp för matintag på stranden med dusch efter badet nästan framme vid bilen.
På kvällen angjorde vi stadsstranden i Gijon, även där med duschen direkt utanför bilen. Dessutom var allt gratis, och till utsökt middag blev det även lite calvados till kaffet och tung sömn efter nästan 40 mil på jobbiga kustvägar, labyrinter av nya motorvägar och baskiska vägskyltar.
Även i Gijon blev det första parkett med stranden och efterbadet-duschen nästan framme vid bilen...
Även i Gijon blev det första parkett med stranden och efterbadet-duschen nästan framme vid bilen…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »