Kategorier
Övrigt

Människa och maskin stoppade vår nya resa

Till alla som undrar varför vi inte har lämnat rusk och regn, och ”som vanligt” åkt söderut: ibland går saker och ting – och även människor – sönder.

Vår husbil har just återvänt från verkstad där den fått en helt ny bakdel. Den gamla blev intryckt av en snöröjningsmaskin i Örebro för ett år sedan…

Ersättningsbilen, Lisas shopping-Saab, har också nyss återvänt från verkstad där den fått en ny fungerande bränslepump.

Och apropå pump, så har Lisa nyligen fått en pacemaker inopererad. Hennes goda hjärta ville ibland för mycket, och ibland för lite… Själv har jag nyligen sovit med en dator som visade att jag behöver andningshjälp på nätterna! Förutom att jag stör omgivningen med ljudliga snarkningar, får hjärnan inte tillräckligt med syre trots 8 timmars sömn…

Men, ta i trä, nu är vi tillbaka på banan. I dag flyttades husbilen 10 kilometer söderut! Där står en stuga för 12 personer och med badtunna. Där ska nästan hela tjocka kvarvarande släkten samlas i morgon för tvagning och härlig julefrid – hoppas vi.

4 svar på ”Människa och maskin stoppade vår nya resa”

Hej Peter!
God fortsättning på julfirandet!
Jag har levt med en CPAP varje natt i 12 år nu. En jättestor skillnad i ork och vakenhet från tiden innan. Använder den varje natt utan undantag. Hoppas den kommer att hjälpa dig i samma utsträckning som den hjälpt mig.

Ha’ de’ gött och Gott Nytt År!
136 Torkel

Kära Ni hoppas att ni nu är på banan igen. Ta det lugnt och vila upp Er ordentligt. Många kramar till Er alla tre. 🥰
Hälsningar Lotta Birgitta och Tore

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »