Kategorier
Europa 2020

I dag har husbilen varit UNDER vatten

Afsluitdijk är en 32 km lång och ca 90 meter bred vall som färdigställdes 1932. Utan den, skulle Holland begravs av vatten. Och nu är det dags att förstärka den…

Vaknade till minusgrader! Men temperaturen steg i takt med solen på vår 52-milafärd från Bremervörde till holländska Breda. Istället för färja, åkte vi i dag under vattnet och på vattnet.

Från färja ÖVER Elbe, var det nu dags att åka UNDER floden Weser.
Ännu en tysk korsordsflod att åka under, den gång Ems på gränsen mot Holland.
Väl inne i Holland, åkte vi under både kanal och en passerande pråm.

Vi är nu alldeles för trötta. Lång resa, många timmar och intensiv rusningstrafik i mörker runt Amsterdam…

Kan bara kort konstatera att det är 200 mil kvar till spanska Cadiz, men knappa 40 mil till svenska köttbullar på IKEA i Paris!

Nära knäckas av sandkorn!

OK, bjuder på en liten nattfösare och solskenshistoria. Hur små saker kan både sänka och höja humöret.

I går gick min 20 000-kronorsdator sönder! Började med att tangenten D var punkterad och inte gjorde avtryck i texten. Efter en stunds felsökning, dog hela datorn… Skitförbannad lade jag mig att sova. Kunde i dag inte låta bli att ta fram den. Och fick en idé: kolla runt tangenten. Med hjälp av ficklampa och en tandpetare lokaliserades ett nedklämt sandkorn som snabbt avlägsnades. Och nu kan jag skriva D igen!

2 svar på ”I dag har husbilen varit UNDER vatten”

DDDDDe var ju bra! Har varit med om liknande problem så nu dammsuger jag tangentbordet med ojämna mellanrum. Dock orolig varje gång att en tangent ska lossna och försvinna in i dammsugaren. Hittills, peppar peppar, har det inte inträffat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »