Kategorier
Europa 2020

I dag firade vi dubbelt: riskfri ålder och nytt rekord på bloggen!

Vet inte var jag skall börja… Dagen började annars lugnt och stilla, men slutade i en formidabel explosion! Jag fyllde 69 och vår reseblogg passerade ytterligare en drömgräns.

Att fylla 69 just nu, är kul på två sätt: Siffran i sig kan snurras, men ändå ge samma resultat. Och jag har, enligt myndigheterna, ytterligare ett helt år på mig innan jag hamnar i ”riskgruppen” för covid-19. Skål för båda! (vet att det finns en sexigare variant för 69, men den skippar vi för just detta tillfälle.)

Solen sken denna dag, tisdag 7 april, åter från en klarblå himmel. Vi firade med chokladcroissanter till förmiddagsfikat, fick många grattissamtal och kunde njuta av en god klockan 11-öl.

I den vevan lade vi ut ett inlägg på temat ”Hur stanna hemma när du bor i husbil”. Medan vi gick en långpromenad till Limhamns fiskrökeri, exploderade bloggens besökssiffror. Innan kvällen kom var det över 2000 besökare på det inlägget!

Det i sin tur, innebar att vi sedan resans början haft över 10 000 (!) klick på bloggen. Stort tack för både det och alla gratulationer!

Slutligen: missa inte denna skönsång från Holland:

8 svar på ”I dag firade vi dubbelt: riskfri ålder och nytt rekord på bloggen!”

Stort grattis 🥳 unge man
Kram till dig o Lisa
Från oss tre
Nospussar till Panna

Bomma inte bastu och havsbad på Ribban nu. Inga badbyxor tillåtna men herr o dam är åtskilt. (Ribersborgs kallbadhus)

Et forsinket tillykke med fødselsdagen 😊🇸🇪🇸🇪🇸🇪😊 Du vil med garanti altid huske den dag, fordi den blev fejret helt specielt 😉
Og tillykke med succesen på bloggen 👍 Det er noget ganske specielt. Ikke mange ved, hvor stort et arbejde det er at nå dertil 😁
Ha’ en skøn dag.
Kærlig hilsen Malthe og Eva

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »