Kategorier
Första FrihetsFärden

Glömma telefonräkningen blev otrevlig upplevelse

Åter i Europa var det helt plötsligt helt dött i våra telefoner och plattor. Det gick varken att ringa eller sms:a, än mindre surfa eller eposta. Vi hade nämligen efter avresan från Sverige fått en räkning som inte hunnit in i autogiro-systemet. Räkningen hade blivit ett fall för inkasso och slutligen hade abonnemanget stängts... Besparar er alla historien om hur krångligt det var att få igång åtminstone en av telefonerna. Hjälpen från Telias sida var tyvärr minimal - och det kan vara bra att veta till nästa gång.
Stundtals värdelösa ägodelar, åtminstone om du är beroende av hjälp från Telia.

Åter i Europa var det helt plötsligt helt dött i våra telefoner och plattor. Det gick varken att ringa eller sms:a, än mindre surfa eller eposta.
Vi hade nämligen efter avresan från Sverige fått en räkning som inte hunnit in i autogiro-systemet. Räkningen hade blivit ett fall för inkasso och slutligen hade abonnemanget stängts…
Besparar er alla historien om hur krångligt det var att få igång åtminstone en av telefonerna. Hjälpen från Telias sida var tyvärr minimal – och det kan vara bra att veta till nästa gång.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »