Kategorier
Flykten från ruskig höst

Första advent i kortbyxor

Härligt att fortfarande kunna inta lunchen sittandes utomhus.
Härligt att fortfarande kunna inta lunchen sittandes utomhus.

Kanske var det just därför som vi flydde hösten och vintern; i dag har vi kunnat fira första advent i kortbyxor och intagit lunchen utomhus i Pozzallo på den sicilianska sydkusten.

23 plusgrader i skuggan, men vinden är fortfarande lite sval. Havsvattnet har, efter tre dagars omrörande höga vågor, droppat till svensk sommar; 16 grader ;-)) Jag har bara haft långbyxor på mig två gånger sedan avresan hemifrån: vid besök på finare restaurang och i samband med skogsröjningsarbete.

Efter en stärkande löprunda på stranden var det också skönt  att kunna ställa sig och plaska ordentligt i utomhusduschen.
Efter en stärkande löprunda på stranden var det också skönt att kunna ställa sig och plaska ordentligt i utomhusduschen.

Vi noterar denna dag också att vi slagit vårt spanska badrekord, I går, på den stora svenska lögardagen 27 november, blev det dopp i havet för både Lisa och badkrukan jag. Det spanska rekordet innehas av Lisa som den 25 november 2013 badade i havet vid Palomares.

Lisa på spanska sydkusten den 25 november 2013.
Lisa på spanska sydkusten den 25 november 2013.
Peter och Panna på sicilianska sydkusten 27 november 2015.
Peter och Panna på sicilianska sydkusten 27 november 2015.

 

Ett svar på ”Första advent i kortbyxor”

Oh- wie wir euch beneiden. Hier in Deutschland ist es kalt und regnerisch. Wie schön es doch bei und mit euch in Pozzallo war. Gestern hatte ich auch die warmen Temparaturen am Körper gespürt- ich war in der Sauna. War auch ganz schön. Aber….
Freut uns sehr, dass ihr das Rezept gleich ausprobiert habt.
Liebe Grüße senden Gisela und Peter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »