Kategorier
2020 Efter coronaflykten

Ett par sköna vilodagar mitt i industriområde!

Det var först efteråt som vi upptäckte att den utvalda campingen låg insprängd mellan ett aluminiumverk och en kemisk fabrik. Men på plats strax utanför Sundsvall hann vi både vila, äta god mat, tvätta och städa…

Anlände Sundsvall sent och hade problem att hitta den centrala gratisparkeringen. Hela vägnätet i city tycktes vara en enda stor arbetsplats… Men vi kom fram och blev grannar med det statliga Casino Cosmopol. Detta var dagen efter det att Svenska spel beslutat att stället ska stängas 19 år efter öppnandet.

Det hade varit enklare och lite fridfullare om vi valt att åka upp på Norra stadsberget där det finns en stor parkeringsplats vid ett friluftsmuseum. Och efter några stegs promenad låg hela staden för våra fötter. Härifrån kunde vi även se Sveriges längsta motorvägsbro från ovan samt Alnön, Sveriges 16:e största ö, i fjärran.

Till höger om de fem skorstenarna som skymtar till höger om bron på bilden ovan, hittade vi Fläsians camping, numera First camp (samma kedja som driver vår säsongsplats i Ånnaboda, Örebro).

Tvättstuga och rejäla duschrum lockade, samt att få ligga still några dagar med bra väder.

2 svar på ”Ett par sköna vilodagar mitt i industriområde!”

Tack, för alla platser ni bjuder oss som följer er Sverigetur. Vilka ställen det finns. Vi har läst ikapp nu!
Tyckte att Lisa hade kul solställning tills jag fattade…hehe. Kör försiktigt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »