Kategorier
Första FrihetsFärden

Erotiska aftnar vid engelska kanalen

Tror att erotik lockar fler läsare än krig. Därför drog vi till kusten för att för en stund undkomma krig och elände. Hade tur/skicklighet att två kvällar och nätter i rad stå vid stränder med utsikt över engelska kanalen och det magiska spelet mellan ebb och flod.

Går det att komma närmare engelska kanalen med bil?
Går det att komma närmare engelska kanalen med bil?
Första kvällen började vi med att springa en timme i vattenbrynet utmed den till synes oändliga sandstranden vid Merville. Varm dusch med kall whisky var en bra belöning.
Under middagen såg vi ut genom panoramafönstret och fascinerades av pärlbandet av lanternor från fartygen som passerade kanalen. Är det någon som vet hur många fartyg som passerar engelska kanalen under ett dygn?
Knödel inköpt i Flensburg och fransk surkål med korv är suveränt! Om man sköljer ner med öl och Enkelt...
Knödel inköpt i Flensburg och fransk surkål med korv är suveränt! Om man sköljer ner med öl och Enkelt…

image

Berfinnermansig i distriktet Calvados är det oundvikligt att efterrätten blir densamma...
Berfinnermansig i distriktet Calvados är det oundvikligt att efterrätten blir densamma…
Andra kvällen, nu i Arromanches-les-Bains, intog vi en svårslagen egenhändigt tillverkad 3-rätters middag. Nötter, öl och en dansk Enkelt som förrätt följdes av surkål, korv och knödel. Avslutade med fruktsallad som sköljdes ner (!?) med kaffe och nyinköpt och exklusiv calvados eftersom vi faktiskt befinner oss i det franska distriktet Calvados!
Nu till frågan: vart tog erotiken vägen? Det har du egentligen inte med att göra, men känslan att sitta här i fåtöljen under omständigheterna ovan, är  nästan lite erotiska. Och dessutom ropar Lisa från sängen och påminner om att det är sent 🙂

Ett svar på ”Erotiska aftnar vid engelska kanalen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »