Kategorier
Flykten från ruskig höst

En månad och 330 mil senare…

Bort med solstolarna och in med den sjöblöta tvätten under markisen. Men det verkar finnas visst hopp...
Bort med solstolarna och in med den sjöblöta tvätten under markisen. Men det verkar finnas visst hopp…

Halv storm och dygnsregn. Blöt säng och massor av otorkad tvätt. Men vi lever och mår bra. Och nu tänkte vi dra igång bloggandet igen!

Otekniska jag har tydligen tryckt på någon knapp som gör att detta även hamnar på Facebook, vilket några av er redan upptäckt. Jobbar på att hitta återställningen.

Har alltså i smyg skrivit en del inlägg sedan starten, men inte riktigt hunnit fram till dags dato. Ni får vänta på några spännande kapitel om arga gubben vi mötte under vårt Venedigbesök, om italienaren som skickade hälsningar till alla sina vänner i Örebro, om hur och varför vi tvingades ge ”Giro d´Italia” en helt ny sträckning, om hundutställning och tryffeljakt, om besöken i Rimini och uppe på berget i San Marino (där gubben Paolo öppnat eget systembolag på svenska). Och om hur vi, genom att köra vilse, hamnade på en vingård som vi genast utsåg till Italiens bästa husbilsparkering!

Start 11 september från Örebro med övernattningar i Gränna, Jönköping, Falkenberg och Varberg innan vi tog färjan till Danmark och dotter i Varde på Jyllands västkust.  Efter gränshandel blev det övernattning vid floden Elbe sydost om Hamburg.
Start 11 september från Örebro med övernattningar i Gränna, Jönköping, Falkenberg och Varberg innan vi tog färjan till Danmark och dotter i Varde på Jyllands västkust. Efter gränshandel blev det övernattning vid floden Elbe sydost om Hamburg den 21 september.
Mycket transport genom Tyskland. Stannade i Hallsbergs vänort Gifhorn och övernattade vid ett mycket trevligt gasthof vid sidan av motorvägen. In i Österrike och natt på dyr och blöt camping i Hochfilzen väster om Zell am See.
Mycket transport genom Tyskland. Stannade i Hallsbergs vänort Gifhorn och övernattade vid ett mycket trevligt gasthof vid sidan av motorvägen. In i Österrike och natt på dyr och blöt camping i Hochfilzen väster om Zell am See.
Från Österrike in i Italien och Dolomiterna och stopp på lyxcamping. Stopp även vid sjö på Dolomiternas sydsluttning innan vi den 30 september landade i Venedig, eller rättare sagt landtunga mitt emot från vilken vi åkte pendelbåt in till staden. Därefter ner till Bagnara di Romagna för att skåda lagottohundar och tryffeljakt. Där blev det också fel på värmepumpen och början på en annorlunda cirkelresa. I dag står vi på en vingård på en kulle väster om Rimini.
Från Österrike in i Italien och Dolomiterna och stopp på lyxcamping. Stopp även vid sjö på Dolomiternas sydsluttning innan vi den 30 september landade i Venedig, eller rättare sagt på landtunga mitt emot från vilken vi åkte pendelbåt in till staden. Därefter ner till Bagnara di Romagna för att skåda lagottohundar och tryffeljakt. Där blev det också fel på värmepumpen och början på en annorlunda cirkelresa. I dag står vi på en vingård på en kulle väster om Rimini.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »