Kategorier
Europa 2020

Vi hittade solen!

Våra danska husbilsvänner Anna&Erik hade tjatat i flera år: kom till vår vintercamping i södra Spanien! Och nu stod vi plötsligt där. Solen gassade och himlen var blå. Vi kunde se sandstranden och Atlanten direkt utanför campingens infart.

Äntligen dags att lägga undan vinterkläderna och dricka öl på grund av värmen!

Dagen började med utestekta ägg och bacon och en dryg timmes bilfärd från mackens parkering till ”Camping Playa Las Dunas de San Anton”. Härifrån kunde vi, rakt söderut över havsbukten, se siluetten av staden Cadiz.

Många kramar, mycket tjöt som göteborgarna säger, några kalla pilsner, silla-lunch och strandkaffe. Kortare byxor och ut med markisen för lite solskugga… Vi skriver den 14 februari 2020, Alla hjärtans dag.

Äntligen chans att få lite sand mellan tårna!

Kort summering: Från Halland har vi färdats i 14 dagar. Bakom ratten har vi suttit i 55 timmar och tillryggalagt 346 mil med en medelhastighet av 62 kilometer per timme.

Nu ska här sovas så vi inte missar morgonsolen!

6 svar på ”Vi hittade solen!”

Äntligen kom det fram lite sommarkläder o ni skiner säkert ikapp med solen! Tack, för allt, kartor och detaljer från er resa! Men nog blir det fler inlägg här!?

Många bra tips för en eventuell kommande resa söderut.
Spännande att följa fortsättningen. Kram på er

Så härligt att veta att ni är framme till sol vind och vatten. Jag njuter med er. Här hemma regnar det och storm på väg. Kramar från Maja och Gösta. Längtar till nästa brev från er. Kram ❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »