Kategorier
Första FrihetsFärden

Vi har läsare i Libanon!

Säger som vännen LW: Nu har vi snart gett www ett eget ansikte!
Säger som vännen LW: Nu har vi snart gett www ett eget ansikte!

Skulle natta, men kunde inte låta bli att kolla statistiken. Helt plötsligt hade vi fått två klick på bloggen från Libanon!

Det tycker lilla jag är löjligt stort. Hur många svenska bloggare har läsare i Libanon? Och vad kan detta inte leda till i form av uppmärksamhet och intäkter i framtiden? Jag är skakad som en Bond-drink.

Någon kommer att påstå att drinken ska vara rörd – och i så fall kan jag vara det också. STÖRD är jag över det faktum att ingen jävla islänning läser bloggen! OM så vore fallet skulle jag utan att ljuga kunna påstå att vi har lagt hela Norden för våra tangenter.

Jag älskar Island. Jag hatar Island. I love Iceland. I hate Iceland. Islänningar är dumma i huvet…

Nu var det väl fan om ingen islänning skulle vakna, eller?

3 svar på ”Vi har läsare i Libanon!”

Pontus har kompisar på Island. Han har bland annat varit där och spelat EM i träskfotboll. Han kan säkert skaka liv i någon islänning. (Han kan fö vara en rätt bra världsambassdör/klickgivare för inom kort ska han resa till Skottland-England-Frankrike-Guatemala-Nicaragua-Peru-Hawai-Japan-Indonesien). Ha det bra i spurten. Lasse

Njaa. Börjar det inte bli lite fjolligt det här med alla knapptryckningar? Vi gillar dig/er ändå. Typ. Eller gör ni den här resan för att bli bli ännu mer populära? Vad stort sker sker ju i det tysta. Eller?
Hursomhelst, har förstått att ni reser för att söka svar på livsens stora frågor. Vi kan ju börja med ölet, så tar vi det här med att älska i husbil lite senare;
Öl dricks bara i flaska på krogen. Av kända skäl. På burk endast i saunan. Också av kända skäl. Drick ditt öl i glas så kan du skåda färgen och skummet. Dessutom blir den godare. Det är ju med viss tillfredsställelse jag noterar att du lämnat falconyran och närmat dig ett väl humlat öl med beska. Endast småtomtar dricker sött och vattnigt öl. Vi gamla tomtar har betydligt mognare smak (läs Tomteboken). Det här behöver man inte flänga runt i hela Europa för att upptäcka. In sauna veritas.
Bernt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »