Kategorier
Första FrihetsFärden

Skrämmande arbetsmiljö för FriFräsare

Ernst Hemingway eller Brunner? Troligen inte eftersom vi ser rester av cola och iste på bordet...
Ernst Hemingway eller Brunner? Troligen inte eftersom vi ser rester av cola och iste på bordet…
Jo Nesbø? Troligen inte med tanke att det står TVÅ glas billig rom på diskhokanten... eller kanske tillhör tvåan vännen Harry Hole?
Jo Nesbø? Troligen inte med tanke att det står TVÅ glas billig rom på diskhokanten… eller kanske tillhör tvåan vännen Harry Hole?

Alla, jag understryker ALLA skulle ha höj- och sänkbara skrivbord på jobbet. Det var enligt några högljudda mer en fråga om rättvisa än behov. Den anställde kunde ju få ont i ryggen om 50 år om denne inte fick det justerbara bordet i går!
Kom att tänka på detta i natt då jag stod på knä vid campingens diskavdelning för att få kontakt med yttervärlden och mina eventuella läsare… Några timmar tidigare hade jag varit tvungen att arbeta i stekande hetta och varit utsatt för världens samlade uv-strålar.
Befinner oss på en camping endera i Costa Ballena eller i Barriada de Aguadulce, 10-15 mil väster om Algeciras. Drar vidare framåt kvällen för att i morgon åka över till Marocko. Det är enligt svärmor också farligt. Hon tror jag tvingas byta ut Lisa mot två kameler.

3 svar på ”Skrämmande arbetsmiljö för FriFräsare”

Funny place for a good signal. Not the mourning rush time? You use water to brush your teeth not wine.
Robin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »