Kategorier
Övrigt

Sömnlös – för din skull

Mitt i natten väljer jag att publicera detta inlägg – och hoppas att det når dig. Jag tror att jag, mot alla odds, har lyckats överföra alla våra följare från den gamla hemsidan till denna nya.

Om det fungerar, så ska du som var med tidigare, ha fått ett e-postmeddelande om att detta inlägg publicerats. Jag håller tummarna…

För dig som vill börja följa denna eminenta blogg, finns en liten ruta längst ner på sidan där du anger din e-postadress. Till den skickas sedan ett meddelande så snart ett nytt inlägg publicerats.

Bilderna är en lite aptitretare från ett kommande inlägg: vår heta sommarresa till Normandie, Bretagne, Champagne, Moseldalen och tyska nordkusten. 

PS:  Du har tidigare följt oss och våra husbilsresor via www.krejci.se (”Alltid på väg – Always on the road”). Men den sidan släcks ner och byts ut mot denna nya hemsida www.krejci.se. Det är därför jag skriver detta inlägg. 

10 svar på ”Sömnlös – för din skull”

Hej Peter och Lisa!
Vi vill jättegärna fortsätta att följa er. ❤
Kram Ivar och Anki 🤗

Hallo Freunde,
es ist schön, von euch zu lesen. Es klappt alles. Klasse.
Wir befinden uns in den nächsten Tagen in der Pfalz, um uns mit Wein zu versorgen. Ich kann sagen: Auch das klappt.
Wir wünschen euch alles Gute und hoffen, dass du, Peter, bald wieder gut durchschlafen kannst.
Bald geht es an die Mosel. Ich habe gehört- dort soll es auch leckeren Wein geben. Mal sehen.
Ganz liebe Grüße aus Deutschland
Gisela und Peter

Am Mosel gibt es ein kleines dorf (5 km südlich von Bernkasel-Kuez) mit den name Lieser. An Moselstrasse 10 finden sie weinhaus P. Stettler-Söhne. Sehr nette menchen und gute weine wann man zu den preis schaut ;-))

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »