Kategorier
Första FrihetsFärden

Konst(igt) att ingenting göra

Ute är det 25 grader varmt och i vattnet är det nästan lika varmt. Men varuhuskedjan Carreforte tycker det öär dags för julstämning redan 4 november...
Ute är det 25 grader varmt och i vattnet är det nästan lika varmt. Men varuhuskedjan Carreforte tycker det är dags för julstämning redan 4 november…

NY VERSION (påstod tidigare att detta var ett utkast för att locka dig till rekordklick! och att jag skulle skriva och bidra med bild under natten. Det kommer jag inte att göra. Inser att blogg är nu direkt och inget jag går in och ändrar fixar efteråt… Jag tar möjligen upp nedanstående tråd i ett inlägg längre fram.)

Vad gör ni på semestern? undrar en massa människor i vår omgivning. För det första har vi inte semester och för det andra måste vi väl inte alltid göra saker? Eller?

Ska villigt erkänna att det känns konstigt att inte måsta göra en massa saker. Tar tid att vänja sig, och faktiskt försöka sluta bry sig om den egna Luthers och andras funderingar.
Men att alla tjatar om ordet ”semester” antyder ju ändå att allt inte är normalt – trots att våra liv just nu faktiskt inte består av annat än ledighet och ”semester”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »