Kategorier
Första FrihetsFärden

Hårvård i husbil

Jag har inför den här resan och själva inköpet av husbilen läst massor om husbilar och husbilsliv. Det här är den första rapporten någonsin om hårvård i en husbil…

Vännen Eva-Marie Antonsen gav mig en 5-minuterslektion och en påse med grejer som skulle blandas...
Vännen och frisören Eva-Marie Antonsen gav mig en 5-minuterslektion innan avresan och en påse med grejer som skulle blandas… Arbetsdrinken fick jag fixa själv.
Kemikalierna är självklart livsfarliga (?) så jag behöver skyddshandskar för det fortsatta jobbet...
Kemikalierna är självklart livsfarliga (?) så jag behöver skyddshandskar för det fortsatta jobbet…
... som bestod i att färga håret på Lisa. För även under en husbilsresa så växer håret, och det nya är ljust - och eftersom Lisda inte vill framstå som en dum blondin måste det nya närmast hårbottnen färgas.
… som bestod i att färga håret på Lisa. För även under en husbilsresa så växer håret, och det nya är ljust – och eftersom Lisa inte vill framstå som en dum blondin måste det nya närmast hårbottnen färgas.
Jag särar håret med medföljande kam och penslar på...
Jag särar håret med medföljande kam och penslar på…
JAG var nöjd med resultatet. Och det faktum att frisören Eva-Marie blivit av med jobbet (?) och jag själv hittat ett nytt. För vilken kvinna skulle inte vilja bli behandlad i hårbotten av en kille/gubbe iklädd svarta latexhandskar för en massa pengar?
JAG var nöjd med resultatet. Och det faktum att frisören Eva-Marie blivit av med jobbet (?) och jag själv hittat ett nytt. För vilken kvinna skulle inte vilja bli behandlad i hårbottnen av en kille/gubbe iklädd svarta latexhandskar för en massa pengar?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »