Kategorier
Första FrihetsFärden

Gratis resor, infraröd bastu och erotik

Röd färg i infrabastun betydde erotik enligt anvisningarna. Och det fungerade ju bra. Kanske lite kort, men tjock som en ölburk...
Röd färg i infrabastun betydde erotik enligt anvisningarna. Och det fungerade ju bra. Kanske lite kort, men tjock som en ölburk…

Måste fortsätta lovorda campingen i Antholz och hela utbudet i dalen. Det är riktigt bra och borde tas efter av fler turistkommuner i världen.

Alla som tar in på hotell eller campingplatser får ett kort som gäller på alla skidbussar och tåg i området. Vi kan således åka gratis till österrikiska gränsen i öster eller till Brennerpasset och Bolzen i väster. Och både bussar och tåg går ofta!

Själva campingen har egen busshållplats utanför dörren, liksom skidspår och vandringsleder som går uppför eller nedför hela Antholzerdalen.

Campingen är mycket bra placerad mitt i dalen, och har allt vi behöver och lite till; restaurang, minimarket, vallabod och skidförvaring och pjäxvärmare, gratis wifi i baren, toppmoderna sanitetsutrymmen med tvättstuga, disk, duschar, toaletter och tre olika bastur!

Vi har valt att utnyttja den infraröda bastun. Där kan vi också välja färg och musik för relax, inspiration och återhämtning. Vi valde den fjärde varianten, erotik. Så stod det i alla fall på anvisningarna… Väntar fortfarande på resultatet.

De regionala tågen ser ut att klara lite nysnö. De kommer och går dessutom på utsatt tid! Ombord finns gratis wifi och tydliga tv-skärmar som berättar lite om nästa ort och när vi ska komma fram - allt gratis.
De regionala tågen ser ut att klara lite nysnö. De kommer och går dessutom på utsatt tid! Ombord finns gratis wifi och tydliga tv-skärmar som berättar lite om nästa ort och när vi ska komma fram – allt gratis.
Vår camping har busshållplats utanför dörren, och bussen går i båda riktningarna minst en gång i timmen från tidig morgon till sena kvällen.
Vår camping har busshållplats utanför dörren, och bussen går i båda riktningarna minst en gång i timmen från tidig morgon till sena kvällen.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »