Kategorier
Första FrihetsFärden

Dags att ta ett nytt språng ut i det okända!

Parkerad i Oskarsparken, Örebro, i väntan på att få påbörja resan söderut.

För ett halvår sedan visste jag att den här dagen skulle komma. Men varför sitter jag då i absolut sista stund och försöker skapa mitt långa livs första egna blogg? En blogg som dessutom ska vara bättre än alla andra, som ska locka fler läsare än andra bloggar – och som på sikt ska ge mig inkomster. Varför gör jag på detta viset?

Se där, redan har vi skapat en av de många frågor vi tillsammans ska besvara på den här bloggen! Men mer om det senare. Nu vill jag bara komma i gång. Ett sätt att skapa trafik och intresse är självklart att skriva om knulla, fitta och kuk  – men jag är lite osäker på om jag vill skapa mig en förmögenhet på just dessa uttjatade och missbrukade ord.

Intimt kan det bli ändå. Särskilt i en 6,5 meter lång husbil för maximalt fyra personer, men bättre för två. Den håller på att packas för att snart sakta rulla utmed Europas västkust mot Marocko…

Hur? Hur länge? Vad ska ni se? Är det inte farligt? Har ni tagit alla sprutor? Vi har inga svar mer än på den sista frågan; nej.

Häng med om du vill veta mer om resan, inte bara mot Marocko utan kanske än mer genom livet! Då får du också veta varför vi har vinterdäck på bilen och snökedjor i garaget trots att det är sensommar och vi ska SÖDERUT…

Vinterdäck sommartid
Reservdäck och snökedjor – för att resa söderut = välutrustade!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »